Længe siden sidst – om mad

Lige hvad angår mad, så er jeg ret godtÆggekage, brødstænger, kartofler, tomat gift og i dag blev jeg virkelig positivt overrasket da jeg kunne sætte mig til bords til aftensmad. Min kære mand havde lavet æggekage med baconstykker, brasede kartofler, saltristede brødstænger og tomater fra drivhuset. Jeg har ikke fået æggekage i meeega lang tid og hele kombinationen smagte fantastisk!!

Der ryger meget rugbrød indenbords her i huset og det foretrukne er Lagkagehusets Fuldkornsrugbrød. Det er lidt dyrere end andre brød, men det smager bare så godt.
Hvis vi ikke når at spise det hele inden det bliver tørt (eller bare fordi vi synes vi trænger) plejer vi at lave disse rugbrødsstænger.

Sæt ovnen på 180 grader
Skær 3 – 4 stave ud af hver skive rugbrød
Fordel stavene på en bageplade med bagepapir
Pensl dem med olie på alle sider/flader
Drys med groft salt
Bag i ovnen i ca. 10 min eller til de er sprøde.

Her er de serveret til æggekage, men børnene spiser dem nogle gange til eftermiddagssnack efter en lang dag i skole eller som aftensnack til noget dip.

Opskriften på æggekage (uden mel) må komme på et andet tidspunkt, kokken er optaget af OL så det bliver ikke lige i dag han kan overtales 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *