Jeg sætter pris på…

vasketoejSådan så gulvet i bryggerset ud for et par lørdage siden og hvis jeg havde været lige så systematisk i dag havde det sikkert set sådan ud – igen.
Mine hverdage mangler et par ekstra timer i øjeblikket og derfor går mine lørdage bl.a. med vasketøj.
Det som jeg sætter pris på og virkelig er taknemmelig for er, at jeg har mulighed for at line hele vasketøjet op og maskinen vasker det for mig. Min mormor var ikke så heldig. Hun havde ni børn, en mand der fiskede ude på havene og var væk meget af året. Jeg husker hende (og min mor) fortælle at de vaskede tøjet i baljer i kælderen. Så gik de over i en stor å i nærheden hvor de skyllede tøjet det sted hvor vandet stod lidt dybere i åen. Vi lever et meget mere privilegeret liv i dag.
Mens min vaskemaskine vasker mit tøj kan jeg sidde her ved tasterne med min morgenkaffe. Det gør jeg mens jeg venter på at butikkerne i byen åbner. Jeg skal nemlig ned i en bestemt butik og få et nyt simkort til min nye iPhone, men det er en helt anden snak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *