Denne søndag eftermiddag

Det er en helt almindelig søndag og så dog ikke helt. Vi er alle fire stadigvæk ret trætte efter fredagens festligheder.
Jeg fejrede nemlig min 40 års fødselsdag i fredags (mere om den senere). Vi er ikke rigtig kommet i tøjet og vi sidder alle i hver sit rum med hver sin skærm (nok nærmere to) foran os. Ved siden af mig ligger en af fødselsdagsgaverne og venter indtil jeg har tid til at læse den.
Planen var at starte på den i går, men jeg fik en 3 timer lang lur i stedet for og i dag er det teknikken der trækker i stedet for.

Hver onsdag bruger jeg et par timer som frivillig hos Coding Pirates og en meget dygtig Casper er ved at undervise børnene i et ret interessant program som jeg gerne vil sætte mig mere ind i. Da jeg ikke kan installere alt muligt på min arbejdsPC pga. sikkerhed er jeg ved at få liv i en gammel bærbar som jeg håber kan køre programmet.
Bare det at se om jeg kan få det til af fungere synes jeg er sjovt i sig selv, så må vi se om det går. Jeg vil ikke til at geninstallere den da jeg ikke er sikker på at jeg jeg kan finde alle drivere igen så der er lang vej endnu da jeg kun er nået så langt som at skifte antivirus program.
Jeg har helt klar en fordel på det område ifm. mit arbejde og har fået en promoversion af dette som efter sigende skulle være det bedste antivirusprogram i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *