Der slibes af navlestrengen

Jeg sidder i lufthavnen og venter på at gatenummeret dukker op på skærmen. Jeg er helt alene afsted – for første gang i 15 år. Sidst jeg bookede flybillet til mig selv var jeg højgravid og skulle rejse ifm. min hovedopgave på studiet.
Nu sidder jeg med helt andre ærinder og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre af mig selv. Samtidig kan jeg godt li’ tanken om at være alene afsted.
Dagen før jeg blev 40 havde jeg helt vildt lyst til at fejre min sidste dag i 30’erne og gjorde det faktisk også på en måde. Med den største og mest (u)lækre fastelavnsbolle jeg kunne finde med masser af fløde, creme, syltetøj og glasur.
Jeg har slet ikke krise over at blive 40, men har en meget stor trang til at lave “nytårsfortsætter” for de næste ti år.
Overskriften for nytårsforsætterne er: “Flere af de gode ting”.
Gode ting som:
– flere pandekager om søndagen
– huske at bruge læbestift
– sæt tid af til træning
– læs flere bøger (også med børnene)
– kom oftere i biografen
– husk venindehygge
– flere morgen kaffedates med min mand

Derfor føles det også lidt underligt at denne tur dukker op kort tid efter at jeg føler mig klar til at gribe livet mere an.

Gate nummer 12 er dukket op på skærmen og jeg skal videre – ud at flyve…….. selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *