Pandekager – en glutenfri version

Et af mine “nytårsfortsætter” for mit nye årti i 40’erne var/er flere pandekager om søndagen. Jeg havde faktisk glemt det indtil jeg kom i tanker om det sidste weekend.

Jeg har udviklet lidt på den originale opskrift på alm. pandekager med hvedemel og det har krævet en del forsøg, inden jeg nu synes at konsistensen er rigtig, med det glutenfrie mel. Opskriften er endt med at se sådan her ud:

2½ dl. mælk
1 dl vand
4 æg
30 gr smeltet margarine eller olie
100 gr. glutenfri mel – jeg bruger Schär MixC
1 spsk. sukker
½ tsk. salt

Hæld alle ingredienserne (start med de våde) i en skål og pisk dem sammen – gerne med en stavblender så der ikke dannes klumper.

Bag dem som du ellers ville bage dine pandekager – god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *