Hvis jeg mødte mig selv.

Hvis jeg mødte mig selv og fik fortalt hvor lang min proces har været for at komme i gang her, ville jeg havde sagt: “Drop det! Hvorfor gider du bruge tid på det når du har alt for mange jern i ilden i forvejen? Hvad vil du med det, hvad ønsker du at få ud af det?”
Jeg har ikke noget rigtig svar uden at jeg vil det rigtig rigtig gerne. Det er et spændende medie og jeg vil rigtig gerne arbejde med det. Udvikle mig både med de tekniske ting ifm. med en blog og udfordre mig selv ved at gå i dybden med noget som ellers måske kun vil være en idé der roder i hovedet og skaber tankemylder.
Der er så mange aktive og mindre aktive bloggere og det må der være en grund til. Jeg vil også være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *